22. huhtikuuta 2018

Suloinen sunnuntaiaamu ja suloiset Bloominvillet


Pidemmän aikaa olen etsinyt ruokailutilaan selkeälinjaista retrohenkistä hyllykköä paikaksi pienille sisustusesineille ja kastehelmilleni. Sopivaa hyllykköä googletellessani päädyin Veken nettikauppaan, jossa pääsäsisen aikaan oli paitsi loistava tarjous haluamistani Bloomingvillen north hyllyköistä, myös valtava määrä muita ihania huonekaluja 

- juuri kaikkia niitä mitä meidän kaupungistamme ei vielä saa mistään!

Hyllykkö sopi paikoilleen juuri niin hyvin kuin olin ajatellut ja pienet kastehelmet sujahtivat hyllylle sievään riviinsä. Mustan ja valkoisen myötä ruokatilaan on tullut mukavasti reipasta ryhdikkyyttä ja vanha romanttinen tunnelma alkaa hiljalleen taittua meidän perhe-elämään sopivammaksi selkeydeksi. Seuraavaksi tilaan pitäisi löytää uusi reilunkokoinen ruokapöytä ja 6- 8 tuolilla, sekä pari uutta valaisinta. Eli toisinsanoen sisustusurakkani jatkuu...
Rannikolla kevät on harpannut kuluneen viikon aikana hurjalla vauhdilla eteenpäin. 
Tuvan piha alkaa olla jo kauttaaltaan sula, ja viikonloppu onkin kulunut haravoinnin ja multasäkkien kanniskelun merkeissä.  Pihalla häärääminen on toiminut myös erittäin hyvänä stressintaltuttajana kiireisen työviikon jälkeen. Alkuvuosi on ollut turhankin kiireinen, mutta huhtikuun loppurutistusten jälkeen on aika painaa työrintamallakin reilusti jarrua ja kesittyä elämän muihin asioihin.  Kiireisen talven jälkeen oli mukavaa sommitella kalenteriin muutama pidempi vapaa jo ennen kesälomaa, sekä sopia osittaisen työajan jatkamisesta kesälomalta palaamiseni jälkeen.  
Talven mukanai kulkeneet johtamisen opinnot tulevat tältä erää valmiiksi huhtikuun aikana, ja opintojen jatkaminen häämöttää mahdollisuutena taas tuleva syksynä.  
Opinnot vievät aina oman osansa vapaa-ajasta, mutta ovat antaneet niin paljon että aion ehdottomasti jatkaa lisäopiskelun parissa myös tulevana talvena.

Rankan talven jälkeen sielussa on vielä muutama korjaamaton särö, erityisesti oman ammattitaidon arvostamiseen liittyen, mutta uskon että lämpö ja turvallinen uusi yhteisö korjaa säröt ehjiksi aikanaa. Takataskussa on paljon uutta oppia, ymmärrystäkin. Edessä ihana kesä ja seikkailut, sekä sen jälkeen mielenkiintoinen syksy uusine haasteineen. 

Elämä on tässä ja nyt, muistetaan nauttia joka hetkestä!

T
Ei kommentteja: