2. maaliskuuta 2017

TampereAlkuviikosta perhe pakkasi matkalaukkunsa ja suuntasi laskettelukohteiden sijasta kaupunkilomailemaan Tampereelle. Punatiiliset tehdasrakennukset, ja kaupungin selkeä teollisuuskaupungin leima sai rannikon tytön sydämen läikähtämään, jollain hyvin tutulla ja lämpöisellä tavalla. Tammerkosken alue on kevät-talvisessa asussaakinkin huikean kaunis, ja ensimmäinen päivä vierähti kameran kanssa rantoja kulkien ja ihastellen.
Rakkautta ilmassa.. 


Tampere yllätti positiivisesti paitsi kauneudella, ja varsin kattavalla pikkuputiikki tarjonnallan, myös varsin rikkaalla kahvilatarjonnallaan - joista koko perheen ehdottomaksi lempikahvilaksi valikoitui suloinen Aaltosenkadulla sijaitseva kissakahvila Purnauskis. Suloisten asukkaiden lisäksi kahvilan menu oli piristävän erilainen - ja mikä tärkeintä, tarjoilut myös varsin herkullisia.
 Tämä pienoinen kahvila vaikuttaa niin suositulta, että pöytävarauksen tekemällä varmistat parhaiten seurueesi paikan suloisten kissaystävien vieraana.
Kaupungin ihastelun, shoppailun, kissakahvilan ja kiipeilypuiston jälkeen oli hyvä palata tukikohtaamme, joksi tällä reissulla valikoitu keskustahotelli Torni. Useiden kehujen jälkeen osasin odottaa hotellin oleva takuuvarmasti loistava yöpymiskohde, mutta 18 kerroksen huone yllätti silti kaikessa upeudessaan! Tilava ja kaunis, sopivasti rouhea huone, tarjosi hotellissa harvinaisen totaalisen hiljaisuuden ja uskomattomat maisemat.
 Viimeisenä iltana hetki hyvässä seurassa Moro sky barissa, jossa mahtavan tunnelman lisäksi loistava valikoima myös paikallista pienpanimotarjontaa. Kylmä Viskuri kauniissa lasissa, 25 kerroksessa Tampereen kattojen yllä. Se jos jokin sai rannikon tytön sydämen läikähtämään.

Tampere - teit vaikutuksen xx
Ei kommentteja: