11. helmikuuta 2017

Ulkoilemassa


Takana on taas sangen vauhdikas perheviikko, ja omat aktiiviset treenit lisänä vielä kaiken muun tohelluksen kylkeen. Normi jumppailun lisäksi viikkoon kuului myös uuden hotomuodon kokeilua, ja torstai päiväni alkoikin hieronnalla ja hermoratojen käsittelyllä, joka osoittautui alun väsymyksen ja päänsäryn jälkeen, erittäin ihanaksi kokemukseksi. Hoito itsessään tuntui lempeältä ja kivuttomalta, poislukien uuden ja vanhan vamma-alueen käsittelyt. Hoidon jälkeen olo oli rento ja kivuton, ja uskaltauduin kotiutumaan vielä ruokakaupan kautta - joka oli virhe, sillä kesken viikon kauppaostosten iski uskomaton väsymys! 

Ilta kotona meni levätessä ja päänsärystä kärsien. Selästä löytyi illalla suihkussa monenmonta kosketusarkaa kohtaa ja olo oli muutoinkin kuin isommankin urheilusuorituksen jäljiltä. Seuraavana päivänä, hyvien yöunien jälkeen, olo oli parempi kuin aikoihin ( poislukien ne muutamat kosketusarat kohdat.)
Tällä hetkelljä olo on todella hyvä, ja odotan toiveikkaana saadaanko hoidoista se lisätuki jolla kuntoutus saadaan vietyä loppuun. Nyt tilanne ainakin näyttää kivun osalta varsin lupaavalta.

Koska olo oli mitä mainioin ja rannikolla ulkoilusää kohdillaan, lähdin nauttimaan ihanasta talvikelistä merelle. Jäätie oli todella hyvässä kunnossa, muutamaa railokohtaa lukuunottamatta ja kerrospukeutumisen suojissa pieni tuulikaan ei päässyt kylmettämään ulkoilijaa. Lonkka ei vielä anna myöden kovin vauhdikasta luistelua, mutta mikäs siellä oli edetessä rauhassa ja maisemia ihastellen. Aika vierähti ihan huomaamatta hyvässä seurassa, ja sielukin sai lepoa kaunista rannikkoa ihastellessa.


Näistä tunnelmista, oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille !

T

Ei kommentteja: