1. tammikuuta 2017

Vuoden ensimmäinen päivä


 
Vuoden ensimmäinen päivä.
Aikaisempina vuosina olen loppuvuodesta summannut mennen vuoden tapahtumat, ja rakentanut unelmakarttaa seuraavaa vuotta silmälläpitäen. Tänä vuonna en sen kummemmin summanut, enkä rakentanut suunnitelmia tulevaa vuotta varten. 
Viime vuosi oli yksi elämäni parhaimmista, poislukien kaksi surullista menetystä, joista toinen kosketti sielutasolla saakka, kun oma vanha hevosystävä helmikuun lopussa päästettiin taivaslaitumille.
Tälle vuodelle minulla on haaveena löytää taas se vanha kipinä ja palo itseni kehittämiseen, sekä aktiiviseen hevoselämään - kunhan ensin taltutan syksyn tapaturman mukanaan tuomat krempat ja mieliharmit. Toinen haaveeni liittyy työhön. Viime syksyn aikana mietin paljon omaa työtä ja suhtautumistani omaan työhön ja alaan yleensä. Monen unettoman yön jälkeen heräsin todellisuuteen ja ymmärsin, että jos haluan jotain parempaa, on pakko uskaltaa heittäytyä ja pahimmassa tapauksessa sietää myös hetkellistä tyhjänpäällä olemista - en tiedä mitä tulevaisuudella on annettavanaan, mutta toivon sen olevan jotain uskaltamisen arvoista.
 
Näistä mietteistä, oikein ihanaa ja rohkeuden täyttämää uutta vuotta myös Sinulle!
 
 
 
 
 

Ei kommentteja: