17. syyskuuta 2016

Myytävät maa- ja metsätilat..

 
Meillä viikonloppu alkaa tytön kanssa aina hevoshommista ja tallilla vietetyn ajan jälkeen oma kaupunkikotoilu tuntuu usein vähän raskaalta. Kesän jälkeen elämä kotona on siirtynyt taas puutarhasta sisätiloihin, ja huomaan kuinka seinät ja kaupunkielämä alkaa taas hiljalleen kiristää omaa sietokykyä.
Iltapäivän vaihtoehtoina oli karata kameran kanssa metsään tai uppoutua kahvikupin ääressä myytäviin maa- ja metsätiloihin, joista jälkimmäinen vei tänä lauantaina voiton. Totuushan minun elämässäni on, että nuoren naisen kanssa " jonnekin landelle " muuttaminen olisi sulaa hulluutta. Nuori kaipaa elämään tekemistä ja kavereita, joten maalla asuminen tietäisi loputonta ajamista maaseudun ja kaupungin välillä. Tällä hetkellä omat työni löytyvät myös kaupungista, joten senkin puolesta maaseudulta on pakko arkiaamuisin startata kohti kustannuspaikkaa, ihmisten auttaminen etänä kun on vielä omalla alallani hieman vaikeaa, vaikkakaan ei ehkä tulevaisuudessa enää aivan mahdotonta. Haave omasta yrityksestä elää vahvana edelleen, mutta taloudellisesti raskaina aikoina en usko vihreänhoivan palveluille löytyvän kovin montaa innokasta maksajaa, ja tulottomana yrittäjänä ei ole mukavaa olla - ei ainakaan kovin pitkään.
 
 Yritän ajatella näinä erittäin surkean olotilan päivinä, että ei se maalla asuminenkaan aina auvoista ole. Siellä jossain suloisessa maalaistalossaan tuskailee joku, joka haluaisi muuttaa maalta kaupunkiin, mutta ei syystä tai toisesta sitä tee. Onkohan noin että ihminen kaipaa aina sitä mitä ei saa, vai onko maalla kasvaneen kaipuu luonnon äärelle vain niin sisäsyntyinen, ettei se laannu kuin muuttamalla?
 
Olisipa maaseudulla minulle töitä, olisipa uskallusta perustaa oma yritys, eipä perhe olisi niin vastahankainen...
 
Eli siis.. www.oikotie.fi- myytävät maa- ja metsätilat & sumpit porisemaan
 
Ihanaa lauantaita teille Kaikille suloisten vaaleanpunaisten neilikoiden äärestä.

Ei kommentteja: