27. elokuuta 2016

Juhlapäivä 
 
 
Rakkautta ensisilmäyksellä vuonna 1997 ja rakkautta edelleen 19 vuoden jälkeen. Elämään on mahtunut paljon isoja ja kipeitäkin asioita, lapsiperheen ruuhkavuodet, omat aikuistumisriitit ja omien työurien luominen. Elämän kiireiden keskellä rakkaus ei aina ollut se ensimmäisenä vaalittava asia, mutta onneksi ikä tuo ymmärrystä tässäkin elämän tärkeässä asiassa.
 
Olemme onnekkaita kun elämässä on rakas ihminen, johon on saanut aikuisena rakastua uudelleen. Pikkulapsiperheen aika on jäänyt taakse ja perheessä asuu reipas nuori nainen, joka suhtautuu elämään positiivisesti ja luottavaisesti. Muutaman vuoden päästä nuoren naisen haave on lähteä opiskelemaan unelma-alaansa toisaalle, ja kokeilla pienesti jo omia siipiään, sitä ennen on aikaa vielä kasvaa itsenäisyyteen turvallisessa ja tutussa ympäristössä.
Vuodet ovat mennet vauhdilla, ja vasta viimeisen vuoden aikana on ollut aikaa pysähtyä katsomaan kaikkea sitä mitä on vuosien aikana saanut aikaan. Elämä on vaatinut isoja muutoksia ja osin kipeitäkin päätöksiä, mutta nyt elämä näyttää omalta.
 
Rakkaus alkaa kuin taikaiskusta, mutta taika vaatii kestääkseen työtä päivittäin. Joskus mikään työmäärä ei riitä rakkauden koossapitoon ja sekin elämän tosiasia on vain hyväksyttävä.
 
Näiden mietteiden ääreltä ihanaa venetsialaisviikonloppua Kaikille. Rannikolla herättiin hieman myrskyisissä tunnelmissa, mutta ehkä keli iltaa myöden laantuu että saadaan pihamaa koristeltua ulkotulin ja lyhdyin.
 
 
 
 

Ei kommentteja: