16. heinäkuuta 2016

Kesän parhaita päiviä

 
Viikon verran arkista aherrusta takana, muun perheen vielä lomaillessa, mutta onneksi työläisenkin kesä vielä jatkuu. Viikonloppua vietetään sukutapaamisen merkeissä ja teini on saanut nauttia paitsi sukulaisten seurasta, myös ihanista arkisista kesäasioista suomen ihanassa suvessa.  Oli mukava katsella kun suvun nuoriso malttoi kerrankin luopua älypuhelmisistaan ja nökötti tyytyväisenä rannassa ongella. Saalistakin saivat, mutta saaliit vapautettiin takaisin kotiinsa heti pyydystämisen jälkeen.
 
Hyttysistä huolimatta loppukesä on jostain syystä aina sitä kesän parasta aikaa. Alkukesän kiireet ja remontit ovat yleensä takanapäin, ja edessä on huolettomia kesäpäiviä ennen elokuuta ja perhearjen käynnistymistä. Vielä olisi monenlaista mukavaa suunnitelmaa ja minilomaa tälle kesälle edessä, joista eniten odotan Seinäjoen asuntomessuja - messukuvasto on jo plarattu hiirenkorville ja ihanimpia messutärppejä muiden blogeista ihasteltu!!
 
Ennen Seinäjokea on kuitenkin aika nauttia tästä viikonlopusta. Juoksulenkin jälkeen saunaan ja sitten hetki ihan vaan lepoa, rauhaa ja kotoilua.
 
 

Ei kommentteja: