31. heinäkuuta 2016

Asuntomessujen tunelmia

 

 Tänäkin vuonna saatiin nauttia todella hienoista ja hyvintoteutetuista messuista. Erityiskiitos erittäin hyvin toimivasta liikennöinnistä parkki- ja messualueen välillä, sekä matkan aikana toteutetusta opastuksesta, Seinäjoen historia oli mielenkiintoista kuultavaa ja kaupunkiin ihastui koko perhe - tulemme siis toistekin :)
 
Messujen teeman voisi tiivistää minun katsomieni kohteiden perusteella moderniin mummolaan, strukturoituihin pintoihin ja mielettömän hienoihin valaisimiin. Tämän vuoden suosikkini olivat Kannustalo ja  Heikius hus. Sisustuksissa näkyi paitsi herkkää pastellia, myös ryhdikästä mustavalkoista. Esitteitä nappasin mukaani lähäpäin, pääosin liittyen pesuhuoneremonttiin ja keittiöihin - joista kumpainenkin tällä hetkellä itsellä ajankohtaiset teemat.
 
Talokierroksen jälkeen teimme muutamia hankintoja kotiin ihastuttavan Emma`s & Mama`s puodin putiikista, jonka valikoimaan ihastui myös perheen nuori. Puodilta löytyy myös ihastuttava nettikauppa, joten jos et pääse paikalle, niin piipahda kurkkaamassa kauniita juttuja täältä: http://www.emmasandmamas.fi/
 
Pitkän messupäivän jälkeen pakattiin messukamat autoon ja ajeltiin tutustuman Seinäjoen keskustaan ja palveluihin. Hieman sattumalta päädyimme ruokailemaan suloisenrouheaan Mallaskoksen panimoravintolaan, jossa ruoka oli uskomattoman hyvää ja olut erinomaista. Suosittelen ehdottomasti jos olet vailla erinomaista ruokapaikkaa Seinäjoelta. Paikkaan pääset tutustumaan ennakkoon paikan omilta sivuilta: http://www.mallaskoskenpanimoravintola.fi/
 
Asuntomessuille ehtii ihastelemaan vielä viikon ajan, ja Seinäjoelle vielä senkin jälkeen, joten pakkaahan perhe autoon ja suuntaa seikkailemaan Suomen suveen.
 
 
Ei kommentteja: